automn

راهبرد نجات اقتصاد ايران

automnRight
social
about درباره وبلاگ
# موضوعات
#

راهبرد نجات اقتصاد ايران

راهبرد نجات اقتصاد ایران ( 270 ) آلزایمر آمریکایی و سکوت روحانی؟

يکشنبه دوازدهم 12 1397

دولت مردان نیمه عاقل آمریکایی جدیدا روی همکاری ایران با گروه تروریستی القاعده تبلیغات می کنند .

اولین بار این سخنان ناپخته از دهان بی چاک و بست ترامپ بیرون آمد و پیرو او هم مک پمپئو وزیر خارجه قلدر منش او همین اتهام بکار برد.

این اتهام برای جامعه بین المللی  اینقدر دور از واقعیت و خنده آور است که یک آدم بی نزاکتی بگوید شیر گاو سیاه است؟

اصلا ترامپ و گروه او آنقدر در دشمنی با ایران و لجاجت پیش رفته اند که عقل آن دچار مشکل شده اصلا کار نمی کند.

گروه تروریستی القاعده جزء گروهای  وابسته به آل سعود هستند یک گروه سلفی تندرو ضد شیعی که دست پخت آنها در افغانستان طالبان کشتار دیپلماتهای ایرانی بود.

اصلا این گروه القاعده توسط عربهای تندرو در جریان اشغال افغانستان بوسیله شوروی سابق با کمک آمریکا تشکیل شد؟

کمکهای نقدی و تسلیحاتی آمریکا و عربستان در تشکیل آن نقش اساسی داشتند.

و اسامه بن لادن سعودی رهبر قبلی این گروه بود که برای مخفی بودن اسرار آن گروه بوسیله آمریکا کشته شد.

اصالتا اسامه بن لادن یک سعودی مقیم آمریکا بود که سر از افغانستان در آورد.

حالا سوال اینست اینقدر حماقت و آلزایمر برای نسبت دادن ایران و القاعده برای چیست؟

جواب کاملا مشخص است آمریکای ترامپ سعی دارد به افکار عمومی بقبولاند ایران یک کشور تروریستی مرتجع و عقب مانده است که برای آمریکا و دنیا مشکل درست کرده است؟

چه تشبیه حماقت آمیزی برای قطب اول غرب پیشرفته غول تکنولوژی و ثروت دنیا ا.

این تشبیه مانند این میماند که کسی با داشتن اسلحه ( انواع رسانه ها ) چوب دستی شکسته را برای زدن دشمن خود بر دارد.

اصلا یکی از علتهای زیاده روی ترامپ در اتهام زدن و تهدید ایران سکوت ایران است.

آقای روحانی همچون مترسک ساکت مانده است.

ایران هم پای آمریکا باید تهدید کند باید پاسخ این همه حماقت ها داده شود و گرنه باعث گستاخی دشمن می شود.

ایران باید وقتی اقتصادش تهدید می شود اقتصاد جهانی را تهدید وقتی امنیتش تهدید می شود باید امنیت جهانی را تهدید وقتی حرمتش نا دیده مش شود حرمت طرف را نادیده بگیرد.

آقایان فکر می کنند با سکوت می شود گذران امور کرد خیر این اشتباه است اول باعث گستاخی و تفکر بی عملی ایران خواهد شد؟

دشمن فکر خواهد می کند ما ترسیده و در مقابل او درمانده ایم.

خیر چنین حرکتی از دولت ایران پذیرفته نیست شایسته نیست باعث خسارت بیشتر خواهد شد.

باعث ادامه اتهامات و ادامه اقدامات خواهد شد که شده است ؟

وقتی تهدید به حمله نظامی می کنند باید تهدید مشابه کرد .

برای اینکار هم باید ابزار داشت اولین ابزار توسعه موشکهای دور برد است .

باید طرف بفهمد هر سخنی برای او پاسخ و هزینه دارد.

این بی پاسخی روحانی و دولت او باعث شده حتی کشورهای کوچک منطقه هم ایران تهدید کنند ؟

این نهایت اشتباه دولت فعلی است. 

(0) نظر

راهبرد نجات اقتصاد ایران ( 269 ) تغییر ساختار سازمانی برای مقابله اقتصادی؟

شنبه یازدهم 12 1397

ما یک کشور وابسته به غرب (آمریکا ) بودیم در چهل سال پیش طی یک انقلاب خونین  وبا شکوه توانستیم وابستگی و رشته های اسارت کشور پاره کنیم یک کشور مستقل از غرب خصوصا آمریکا را پی ریزی کنیم گفتمان ما گفتمان انبیا بود از ابتدا امام خمینی بر اسلامی انقلابی بودن این انقلاب تاکید داشت غرب و نظام سلطه جهانی بار ها سعی کرد تا دوباره ما را به اسارت بکشد تحمیل جنگ هشت ساله و حتی اواخر دخالت مستقیم در جنگ کودتا تحریم و این اواخر تحریم های هوشمند و بانکی و توطئه دائم گوشه ای از این فشار روز افزون بر ایران بود تا دوبار نظام وابستگی و اقماری ایران به غرب تکمیل گردد

اما چرا امروز بیش از هر تاریخ دیگری غرب و آمریکا اصرار دارد که ایران تحریم تسلیم کند ؟ علت روشن است ان لحظه تاریخی تسلیم انقلاب ایران به واسطه ساختاراش اکنون امکان پذیر شده است در واقع انقلاب ایران میراث حکومت شاهنشاهی وابسته محمد رضا شاه را به ارث برد همان سیستم اداری ناقص غربی همان سیستم بوروکراسی رانت خوار نفتی که غرب طراحی کرده بود انقلاب با تغییرات جزئی ادامه داد در واقع اسب تروا غرب در ایران همان سیستم غربی اداری معیوب است که زمان شاه با نیم میلیون کارمند اداری کار می کرد اکنون با دو ونیم میلیون کارمند همچنان ناکارآمد و فلج بر ایران حکم فرمایی میکند حداقل در آن زمان شاه و ساواک کنترل کامل برآن سیستم داشت اکنون حاکمیت بر آن کنترل ندارد فساد سیستمی و فامیلی بر این سیستم اداری سایه افکنده است رانت خواری و رانت جویی نهادینه شده و بودجه خواری اختلاس جزء لاینفک آن شده 700 میلیارد دلار طی هشت سال (دوره احمدی نژاد) علاوه بر بودجه نابود کرد نتیجه هم بسیار مخرب و نا امید کننده بود این سیستم هیچگاه در آمد معقول و هزینه معقول نداشت در تمام 97 سال گذشته از سال 1300 همواره بودجه غیر متعارف و بیش از درآمد خرج کرد؟ در دوره قبل از نفت همواره متقاضی وام بود بعد هم همواره طالب فروش نفت و حتی مصادره اموال مردم و تجار را در دستور کار داشت همیشه مانند یک فقیر محتاج باقی ماند حتی وقتی که سالانه بیش از 170 میلیارد دلار درآمد نفت به آن تزریق شده این سیستم در بطن خود نقص و وابستگی و فلج بودن را بصورت مادر زادی و نهادینه دارد در واقع همین سیستم است که موتور انقلاب ایران را خاموش خواهد کرد اگر طرحان انقلاب فکر نجات و رهایی از آن سیستم ناقص با مجریان تحصیل کرده غربی و رئیس جمهور امنیتی فاقد تجربه اقتصادی 3 اهرم ترامپ برای به زیر کشیدن انقلاب ایران است اهرم کارا و موثر ؟

نگاهی به تاریخ انقلاب اسلامی در می یابیم امام خمینی چرا از این سیستم گریزان بود و دستور تشکیل نهاد های جهاد سازندگی و سپاه پاسداران صادر کرد نهاد جهاد سازندگی در عمر کوتاه خود خدماتی معادل هفت برابر عمر 60 ساله پهلوی به ایران کرد تا جایی که سازمان ملل متحد و بانک جهانی به موثر بودن خدمات و رشد بالای اقتصادی انسانی آن اعتراف کردند؟ اگرچه دولت ایران موفق شده سیستم غیر بوروکراسی جهاد سازندگی در قالب وزارت جهاد سازندگی بعد هم در قالب ادغام و وزارتت جهاد کشاورزی به کلی حذف و حل کند اما هیچگاه موفق به هضم و منحل کردن سپاه پاسداران نشد ؟

لذا امروز به اعتراف دشمن سپاه بزرگترین نیروی انقلابی نظامی دنیا در مقابل استکبار جهانی است چه بسا اگر جهاد سازندگی هم اگر منحل و ادغام نشده بود امروز بزرگترین موتور توسعه اقتصادی انسانی دنیا شده بود بگذریم که در انحلال و ادغام آن چه خیانت های صورت نگرفت اگرچه همه این روند طبق قانون و رای مجلس انجام شده؟  .امروز بیش از هر زمانی نیاز به انقلاب اقتصادی اسلامی اداری نیازمندیم وگرنه این سیستم ساختاری با دولت مردان فاسد و در بهترین حالت کاسب کشور را واگذار خواهند کرد.

سیستم جهاد سازندگی چه مزیتی داشت که گاه تا بیست هفت برابر ادارات توانست خد مت کند آن هم با بودجه نازل و نیروی کمتر یک این نیرو با توان انقلابی و جهاد گونه به دور از کاغذ بازی با فرماندهی نیروها در گروه های کوچک معجزه آفرید کار به جای رسید که دشمن اعتراف کرد اقرار کرد در وجه توسعه روستایی و بهداشتی عمرانی بسیار کارآمد و فعال عمل کرد اینجا دوست ندارم گزارش آنها را مطرح کنم اما کافی است توجه کنیم ما نیز اکنون نیاز به یک ساختار شبیه نیاز داریم تا کشور از بحران تحریم اقتصادی با کمترین خسارت خارج کنیم این ممکن نیست مگر با همکاری آحاد مردم .

در غیر این صورت باید منتظر بود تا روحانی یا روحانیهای آینده در میز مذاکره همه چیز کشور تقدیم آمریکا کنند تا همانند مذاکره شوروی سابق با مذاکره لب پرتگاه کشور بفروشند؟

یک مثالی بزنیم جنگ ما بار ارتش و نیروی دریایی آمریکا در سالهای جنگ ایران و عراق نمونه بارز این وضعیت فعلی است هر گاه ما بصورت منظم و ارتش کلاسیک خواستیم با نیروی دریایی آمریکا برخورد کنیم نتیجه تلفات سنگین بود هر گاه به شکل نامتقارن و غیر کلاسیک با آنها طرف شدیم نتیجه پیروزی و تلفات سنگین آمریکایی ها بود با این سیستم فرسوده اداری دو نیم میلیون نفری و دولت تحصیل کرده غربی که فقط بلد هستند ماشین بوروکراسی وابسته را اداره کنند به جنگ اقتصادی آمریکا برویم نتیجه از هم اکنون معلوم است یک برجام شماره 2 و خیانت دوباره آمریکا شکست روی شکست؟

اما یک کارگروه جهادی در یک تحرک شبانه روزی با تکیه برنیروهای ارزشی کار را به سرعت تمام خواهد کرد منظور از سرعت یک کار حداقل یک سال می تواند ورق پیروزی به نفع ما رقم بزند 

(0) نظر

راهبرد نجات اقتصاد ایران (268)"بمب "سفارشی تنش جنگ توطئه آمریکایی سعودی؟

پنج شنبه نهم 12 1397

طی دو هفته گذشته دو بمب گذاری انتحاری در ایران و هندوستان همزمان با سفر بن سلمان به پاکستان و هند انجام شد شدت بمب گذاری و نحوه عملکرد هر دو حاکی از فرا محلی بودن سفارشی بودن و توطئه آمیز بودن داشت؟

چرا ایران و چرا هندوستان چون این دو کشور هردو در همسایگی پاکستان قرار دارند شواهد کافی وجود دارد که پولهای آل سعود و عوامل تروریستی جبهه آل سعود در اجرای ان نقش اساسی داشتند.

اینک آل سعود نه تنها در امنیت داخلی خود بلکه در استمرار حکومت خود به یک وابسته جنایتکار استکبار  تبدیل شده است بی گمان فرمان حمله از واشنگتن صادر شده و گرنه مغز معیوب آل سعود همانند قضیه لبنان و نخست وزیر ربایی حریری همیشه اشتباه عمل می کند.

این بار برای ترساندن و به آغوش کشیدن دوباره پاکستان این توطئه اجرا شد؟

پاکستان گریزان از وعده های آمریکایی سعی در یارگیری چین و ایران داشت اما استکبار خوابی دیگر دیده بود.

پاکستان عمران خان قصد دیگری داشت اما اینک به وعده های آمریکا با وساطت بن سلمان دل بسته است.

پاکستان کشوری با دویست میلیون مسلمان و یک قدرت منطقه ای همواره محل طمع آمریکا و آل سعود قرار داشته و دارد کشوری با ارتشی بزرگ و قوی و بنیه اقتصادی ضعیف که زمینه این دست اندازی ها را فراهم کرده است.

اگرچه تاریخ نشان داده آۀ سعود مانند آمریکا هیچ وقت به وعده های خود وفادار نمی ماند.

بی گمان انتظار این عکس العمل از ناحیه ایران و هند می رفت اگرچه این دخالت سریع هند در حمله هوایی  نتیجه مورد نظر را نداشت در واقع سیلی اول خود دهلی خورد از این حمله سقوط بورس بمبی و فرار سرمایه های اقتصادی این کشور ضرر و زیان چند ده میلیارد دلاری به ارمغان آورد؟

اگرچه منظور نهایی این بمب گذاری سفارشی ایجاد تنش جنگ مقابله به مثل های کور بوده و هست

تا سلسله نا امنی و تنش در منطقه استمرار پیدا کند ؟

تا یک پاکستان کماکان فقیر و یک منطقه جنگ زده باقی بماند تا سلسله وابستگی و نیاز به آمریکا و آل سعود استمرار پیدا کند.

این نتیجه نهایی این سفارش بمب گذاری و توطئه آل سعود بود که خود اینک گروگان آمریکا شده است در واقع جای ارتش آمریکا جای سیا جای اطلاعات استکبار عمل می کند تا بتواند همچنان حمایت نظامی آمریکا را داشته باشد.

بدهی است که نا امنی های داخلی عربستان نشان داد که آل سعود نه فقط در منطقه که در داخل هم مخالفانی پرتوان دارد.

مفهوم این گزاره اینست عربستان نه در داخل و نه در منطقه جای دوست و آشتی باقی نگذاشته است این ممکن نبود مگر با چراغ سبز و حماقت آمریکایی تا سیکل سر سپرده گی عربستان هم باقی بماند.

این سیکل سرسپردگی و استمرار جنایت در یمن بحرین عراق برای آل سعود حاشیه امن ایجاد نخواهد کرد همانطور که برای اسرائیل ایجاد نکرد.

اما ایران باید با هوشیاری کامل نظاره گر این حماقت ها باشد و وارد بازی از پیش طراحی شده استکبار نشود.

منطقه سیستان بلوچستان و همینطور مرز هند و پاکستان و کشمیر اینک بیش از هر زمان دیگری نیاز به صلح و سازش دارد تا شاهد رشد اقتصادی منطقه باشیم .   

(0) نظر

راهبرد نجات اقتصاد ایران ( 267 ) "چالش ها" و "راه حل ها "در چهل سالگی انقلاب

شنبه سیزدهم 11 1397

قبل هر چیزی لازم است چالش ساختاری انقلاب را یاد آور شوم که این اعظم مشکل کشور است؟

سرنوشت لوایح FATF , CFT نشان داد که تمام ساختار کشور که بدست معماران انقلاب درست شده است با این نیروهای موجود قادر به حل مشکلات کشور نیست ؟

آنقدر این لوایح دست به دست و تعلل می شوند تازه آنچه تصویب می شود قادر به پاسخ گویی به مشکلات نیست ؟

این مجلس این شورایی نگهبان و این شورای مصلحت نظام شده اند لقمه را دور سر گرداندن و بعد چندین بار بالا پایین گردن در دهان گذاشتن ؟

تازه مشکل به قوت خود باقی می ماند چون هیچ کدام فصل خطاب نیستند ؟

حالا کشور دچار مشکلات بسیاری است که حل هر کدام با این شیوه هزاران سال وقت می خواهد.

آن چالاکی تصمیم گیری روزهای اول انقلاب جای خود را داده به منافع شخصی انتخاب شوندگان نا لایق و نا مصلح داده.

این اولین چالش و مادر مشکلات است؟

رئیس جمهور انتخاب می کنیم تا مشکلات کشور را حل کند خود می شود اولین مشکل کشور آقا ما شاه زیاد داشتیم از پیروان انبیا چنین ثمره ای بعید است.

نماینده مجلس انتخاب می کنیم برای تفکر و تعقل و رای به لوایح تنها کاری که نمکند همین کار است دلال همه چیز است آخر هم یک مولتی میلیاردر می شود طلبکار زمین آسمان؟

این ساختار  این شیوه حرکت تمام چالشها را دو برابر خواهد کرد. 

این ساختار وحی منزل نیست تغییرات جزئی آن را کار آمد خواهد کرد

یکی از راه ها اینست که نمایندگان مجلس خواص انتخاب کنند؟

منظور از خواص انتصاب نیست منظور انتخاب مومنین هر شهر انتخاب و رای تمام جامعه تحصیل کرده یک شهر یا دانشجویان آن شهر است خلاصه آنان که سطح بالاتری از شناخت دارند بهتر می توانند

در واقع اختصاص رای به کسانی که قدرت تشخیص بیشتری دارند در هر شهر است.

دوم تجدید نظر در نحوه تائید شورای نگهبان است ؟

همین جا لازم می دانم پاسخ امام جمعه محترم مشهد جناب علم الهدی که من بسیار به ایشان ارادت دارم  بدهم درست است مجلس و رئیس جمهور مردم انتخاب کرده اند اما شورای نگهبان این عناصر نا لایق تائید کرد.

تازه حالا ملت اشتباه کرده نباید گذاشت انقلاب و کشور نابود شود قانون اساسی در چنین مواقعی به رهبری اختیار دخالت داده .

این سخن شما که از جمهوری چیزی باقی نمی ماند یک مبالغه است این نمایشی است که طرفداران غرب ارائه می دهند.

تمام جمهوری اسلامی ایران قانون اساسی آن است نه خیال غرب زدگان؟

 امروز بر اثر مشکلات اقتصادی ناشی از ساختار نامناسب اقتصادی کشور و تحریم آمریکا و قوانین احمقانه بیش از شصت میلیون نفر در کشور نیازمند کمک اقتصادی هستند.

بدون کمک به این شصت میلیون نفر جمهوری اسلامی ایران آینده ای نخواهد داشت.

ممکن است این حکومت چند سال دیگر هم دوام بیاورد اما اکنون اگر به این مشکل توجهی نشود آینده بسیار مبهم است ؟

حضرت موسی وقتی در جوانی چوپانی می کرد یک بره گوسفندی رم کرده از گله فراری شد

موسی (ع) تمام روز بدنبال ان گوسفند دوید تا او را بگیرد وقتی گرفت او را نوازش کرد گفت کجا فرار می کنی تلف می شوی همانجا پیامبری او رنگ حقیقت گرفت یک روز دوید اما خشونت نکرد گوسفند را ضرب و شتم نکرد

دوام بقای جمهوری اسلامی ایران به درک این نکته است .

اکنون این مردم محتاج به کمک اگر یاری نشوند نباید منتظر آینده بود؟

اگر تمام سرمایه کشور برای این مردم محتاج  صرف شود باکی نیست؟

اگر هر کس در روز ولو یک نان هم داشته باشد بهتر تا اینکه عده زیادی گرسنه باشند و عده ای پول پارو کنند.

اشتباه نکنید تقاضای توقیف اموال مردم ندارم تقاضای توزیع عادلانه ارزاق عمومی دارم.

تقاضای اتخاذ تصمیمات سرنوشت ساز دارم شبیه توزیع یارانه کالایی.

تقاضای تجدید نظر در ساختار تصمیم گیری کشور دارم اگر یک گروه کوچک دانشمند تصمیمات مهم سریع اتخاذ و سریع اجرایی کنند امید بهبود هست وگرنه این ساختار پیچیده و بزرگ کارآیی ندارد.

این ساختار شاید اگر یک روزی کشور در رفاه باشد بدرد بخورد امروز هرگز؟

با این روند لاک پشتی تصمیم گیری هزار سال طول می کشد تا چالش ها فقط تصمیم گیری شوند حالا تصمیم درست باشد یا غلط بماند؟

تمام این ساختار ساخته شد که انقلاب تداوم و بارور شود حالا نتیجه برعکس شده داریم از انقلاب امام اسلام هزینه می کنیم تا این معیوب ها را نگه داریم

حالا این رئیس جمهور نداشته باشیم فدای سر انقلاب این مجلس نداشته باشیم فدای سر انقلاب این ساختار شورای نگهبان و قوانین آن را نداشته باشیم فدای سر انقلاب همین طور شورای مصلحت نظام و .........

حالا انقلاب اسلامی نداشته باشیم تمام مجلس رئیس جمهور و شورا ها به چه کاری میآید؟

چالش آب چالش کسر بودجه چالش بانک های مسئله دار چالش اقتصاد معیوب و تحریم پر کاهی هستند ؟

وقتی روند تصمیم گیری سریع کارآمد و منطقی باشد  ؟

همه این امکان پذیر است با همین قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران.

و هیچ چیز متصور نیست با ادامه روند کنونی؟  

(0) نظر

راهبرد نجات اقتصاد ایران ( 266 ) کودتای آمریکایی در ایران پروژه ترامپ ؟

يکشنبه هفتم 11 1397

آمریکا با حسرت به نابودی 7000 میلیارد هزینه جنگی در خاورمیانه اعتراف می کند که هیچ دستاوردی نداشته است.

و همه این خسارت را به پای ایران نوشته است در واقع این هزینه حماقت های خود آمریکا بود هزینه بلند پروازی بوش پسر و توهم قدرت بیش از واقعیت؟

اگرچه ایران هم در این شکست موثر بود اما سهم 7000 میلیاردی برای ایران هم افسانه است.

لذا ترامپ تصمیم گرفت با کمک تمام دانشمندان خود  و هم پیمانان آمریکا پروژه کودتای ایران عملی کند؟

این بار کودتای نظامی امکان ندارد سیستم ارتش و سپاه ایران آنچنان پیچیده و محکم است که حتی نفوذ در آن غیر ممکن یا بسیار سخت است.

پس این کودتا یک کودتا نظامی نیست یک کودتا سیاسی اقتصادی است.

این کودتا با توجه به ساختار نا سالم دولت ایران ( مملو از تحصیل کرده های اروپایی آمریکایی ) و شخص خود روحانی که اعتقاد به سیاست لیبرالی غرب دارد امکان پذیر شده است؟

دولتی با لیبرال های مانده از دولت هاشمی رفسنجانی که قادر به اتخاذ طرح و برنامه مشخصی نیست؟

در واقع یک ساختار معیوب به آمریکا امکان طراحی این " کودتایی اقتصادی سیاسی" داد.

امروز مردم ایران در یک هجوم کودتایی آمریکایی سیاسی اقتصادی قرار دارند که هزینه ان بسیار سنگین تر از کودتایی نظامی است برای ایران؟

ساختار نامناسب اقتصاد ایران به همراه مسئولان معتقد به غرب زمینه تهاجم هموار کرده است عربستان سعودی و امارات پیاده نظام این کودتا هستند در واقع هر سه دولت عاجز از دخالت و حمله نظامی پیگیر یک تهاجم ارزی اقتصادی هستند .

تردید و ندانم کاری تیم اقتصادی دولت روحانی حماقت دولت احمدی نژاد زمینه کودتا را فراهم کرد.

خیانت مسئولان اسبق بانک مرکزی گزارش جاسوسان اقتصادی نقش عظیمی را در این کودتا دارند.

روحانی نقش بسیار بی تحرکی را اکنون بازی می کند؟

آیا ایشان از این کودتا خبر دارد ؟ 

آیا ایشان همراهی برای تسلیم شدن دارد؟

نقش روحانی اصلا مشخص نیست در بهترین وضعیت خودش را به بی خبری و بی تحرکی زده است.

بی شک دشمن در سیستم دولتی ایران ارتباطی مستحکم دارد؟

وگرنه آخرین اخبار اقتصادی و پشت پرده را نداشت؟

آمریکا مشخصا دریافته است نمام اقتصاد ایران بر حول واردات کالا با پول نفت می چرخد .

بیش از شصت درصد اشتغال فروش کالای خارجی و خدمات است.

تازه آن قسمت از صنعت هم که کار می کند مونتاژ و بوسیله واردات و پول نفت اداره می شود.

سیستم تولیدی ایران قبلا بوسیله دولت احمدی نژاد نابود شده با قوانین ضد تولید و ارزش افزوده حدود ده درصد و تامین اجتماعی الزامی.

و از همه بدتر سیاست دربهای باز واردات و خروج مواد اولیه از جمله سیستم تک محصولی نفت.

تمام اموری که باید توسط دولت روحانی باز سازی می شد بار دیگر توسط دولت ایشان سرکوب و محدود شد.

اکنون روحانی سیاست انتظار برای تسلیم شدن دنبال می کند؟

منتظر است وخامت اوضاع  تسلیم شدن سایر رقبا و حتی سرداران سپاه را به دنبال داشته باشد.

منتظر مذاکره است برای تسلیم سایر امکانات کشور ؟

این خوشبینانه ترین گزینه است؟

در واقع آمریکا می خواهد بدون شلیک یک گلوله سرداران ایرانی را به اسارت بگیرد.

غیر از این چیزی دیگری متصور نیست دشمن مرتب حمله سیاسی اقتصادی می کند اما دولت ایران در سکوت کامل و بی تحرک نشسته است   ؟

چه مفهومی در گزاره است.

به جرات می توان گفت دولت یا نمی تواند یا نمی خواهد ؟

نتیجه هر دو یکی است . بلا دفاع گذاشتن ایران .

ترامپ خواب حضور در سر میز مذاکره دیده برای تسلیم شدن؟

هیچ گزینه دیگری روی میز نیست فقط کودتا فقط تسلیم شدن.

در واقع بازی آمریکا سر در زانو زدن ونزوئلا دارد.

اما نقش دولت ایران در این کودتا بسیار سوال بر انگیز است؟

تمام مولفه های قدرت ایران  بوسیله قدرت مالی تغذیه می شود.

ایران بدون اقتصاد مفهوم اسلحه بدون فشنگ را دارد .

این دست پخت کودتای آمریکایی و تسلیم روحانی است.

اگر کشور به یک پادگان تشبیه کنیم اکنون دشمن برای گرفتن این پادگان حمله کرده است

در حالیکه فرمانده پادگان قصد تسلیم شدن را داشته باشد چه وضعیتی پیش خواهد آمد.

شاید قبلا تسلیم شده؟ 

(0) نظر

راهبرد نجات اقتصاد ایران ( 265 ) "خرس آمریکا" بچه هایش را زیر پا می گذارد؟

يکشنبه شانزدهم 10 1397

روزگار عجیبی شده شرایط سخت از آمریکا یک عنصر نا مطلوب جهانی ساخته است که حتی به فرزندان خودش هم رحم نمی کند.

در یک آزمایش سخت وقتی خرس را در یک محیط ( سطح گرم قرار دهید ) که تحمل درجه حرارت آن بیش از تحمل حیوان باشد .

با کمال تعجب خواهید دید که خرس بچه هایش را زیر پا می گذارد تا از سوختن نجات پیدا کند؟

دقیقا همین کاری که آمریکا اکنون مشغول انجام آن است دو سال پیش گفتم عربستان خوکچه آزمایشگاهی است که آمریکا او را در مقابل ایران قرار می دهد برای قربانی شدن؟

گاهی هم دیده شده خرس به علت نیاز به پروتئین در شرایط سخت و نیاز به خوردن بچه خودش اقدام می کند اگرچه به ندرت اینکار انجام می شود اما آمریکا مرتب هم پیمانان کرد را رها کرده است.

اکنون اتحادیه اروپا قربانی دیگر آمریکا است در مقابل شرایط سخت اقتصادی اینکه "اول آمریکا" اولویت اول قرار می گیرد یعنی که تمام گزینه ها قربانی آمریکا؟

حتی متحدین سابق متحدین فعلی هم محلی از اعراب ندارند آنان هم در صف قربانیان این "اول آمریکا"

هستند.

شرایط به گونه ای تاسف انگیز در حال بدتر شدن است .

همانطور که سه ماه قبل توضیح دادم این حرکات ترامپ بدون توجه به عواقب ان در حال انجام است 

اما اولین آثار آن از هم گسستگی اقتصادی دنیا است.

اقتصادی که پس از بحران مالی سال 2008 هرگز به شکل اول خود باز نگشت بسیار متزلزل و فرو ریختنی است؟

ریزش ارزش سهام در آمریکا و اروپا اولین هشدارها برای ریزش  سهمگین هستند.

متاسفانه به این هشدارها توجهی نشد.

سال 2019 را در حالی شروع کردیم که اقتصاد ورشکسته آمریکا دارد به دنیا آسیب جدی وارد می کند؟

این آسیب ها قابل پیشگیری هستند قابل تخفیف هستند قابلیت کنترل دارند.

به شرطی که طرف شما یک عاقل و صبور باشد اعتقاد به همکاری جمعی داشته باشد.

نه یک یانکی آمریکایی "بی خرد" لغت بی خرد در اینجا به مفهوم بی عقل یا دیوانه نیست ؟

در ادبیات کهن پارسی اهورا مزدا یعنی خدای خدایان یا بطور اخص یعنی خدای "خرد"

 یا خدای با "خرد کامل "مفهوم خرد اندیشه کامل گفته می شود به خردی که اول آخر کار را سنجیده باشد.

ترامپ خود نمی داند عاقبت این کارهای او چه باز خوردی دارد؟

آمریکا هم چنین حرکاتی را تجربه نکرده است لذا برای دولت و سیاست آمریکایی هم بازخورد این حرکات ناشناس است تجربه نشده است.

ضرر و زیان این حرکات "اول آمریکا " بسیار بیشتر از 21 تریلیون دلار بدهی امروز اقتصاد آمریکا است.

تمام هم پیمانان آمریکا بزودی کنار خواهند کشید.

امروز آمریکا به یک شریک نا مطمئن اقتصادی سیاسی و نظامی تبدیل شده است.

و این سقوط بیشتر آمریکا را تسریع خواهد کرد.

بی اعتنایی آمریکا به قرار دادهای بین المللی و اروپای نشان داد این عضو ورشکسته چقدر بی تعهد است .

اگر لازم باشد هر هم پیمانی را قربانی خواهد کرد 

حتی لازم باشد اسرائیل را هم قربانی خواهد کرد؟

اکنون شریک سابق به دشمن درجه یک امروز تبدیل شده است .

من به جامعه جهانی پیشنهاد می کنم هم پیمانانی جدا از آمریکا پیدا کنید ولو ضعیف تر از آمریکا باشند اما مطمئن و متعهد به پیمان خود.

یک کمک کوچک و قطعی بهتر از کمکی بزرگ و مشکوک است شاید هرگز نرسد .

به کسانی که که تمام تخم مرغهای خود را در سبد آمریکا گذاشته اند پیشنهاد می کنم از او فرار کنید.    

(0) نظر

راهبرد نجات اقتصاد ایران ( 264 ) بحران رهبری یا سیاست ترور آبرو فرعون های جدید؟

چهارشنبه دوازدهم 10 1397

در حالیکه کشور از بحران های اجتماعی و اقتصادی سیاسی متعدد  رنج می برد

و نبود رهبری کاریزماتیک برای حل این بحران های کشور مشهود و مسلم است ( منظور رهبری برای اداره اجرایی کشور نه رهبر برای کل جمهوری اسلامی ایران که رهبری آقای خامنه ای کماکان آن نیاز بالا را پوشش داده اما رهبر اجرایی موجود نیست )

  دو جناح سیاسی کشور و حتی اشخاص عادی که دست به ترور وسیع هر شخص کاندید و شخص مدعی می زنند به طریقه فرعون این بار کشتن فیزیکی مطرح نیست ترور آبرو به لجن کشیدن و خفه کردن سیاسی جریان دارد آن هم بسیار فجیع و روزمره در واقع یکی از علت های عدم بروز جناح سوم همین نخبه کشی مرسوم است.

بشر امروز با حیله و استفاده وسیع از رسانه ها سعی بر رقیب کشی سیاسی دارد.

آن هم به ناجوانمردانه ترین شق آن که در ایران جریان دارد.

سهم رسانه های جمعی دو گروه در این میان بسیار پر رنگ و مشهود است؟

دو سیاست عدم معرفی و ندادن تریبون که بیشتر توسط اصول گرایان که مالک مطلق رادیو و تلویزیون در ایران هستند دنبال می شود.

دو قربانی کردن لیدر های طرف مقابل و هر گروه مستقل دیگر هم شیوه دوم است.

نگاهی به کارشناس های دستوری در صدا و سیما پیرو همین پروژه است .

گاهی کارشناس معرفی شده از تلفظ بحث مورد بحث عاجز است نشان از حضور یک وفادار صفر جناحی دارد تا حتی یک نیمه متفکر مستقل حضور کارشناس رقیب هم هرگز؟

اصلا در ایران برای یک شخص مستقل نوشتن در رسانه ها غیر ممکن است حتی فضای مجازی هم برای او حکم تار عنکبوت را دارد برای شکار شدن دهان بستن.

نه برای  ترویج ضد انقلاب بلکه برای خرده گرفتن از یک مدیر معمولی حتی یک مدرسه و یک دانشگاه  بسیار مشکل گاهی غیر ممکن است.

جامعه مدنی که اعتراض به عملکرد یک مدیر دانشگاه را برنمی تابد چگونه تحلیل و اعتراض به یک وزیر یا رئیس جمهور را می خواهد تحمل کند.

پاسخ هم وجود ندارد فقط حذف آبرویی یا محرومیت فیزیکی و ........

حالا کلاه خودمان را قاضی کنیم بن سلمان و خاشقچی فقط حاکم مقتول هستند؟

اینجا فرعونها کوچک هزاران نفر در بدو تولد اجتماعی قلم بدست گرفتن اعتراض کردن و حتی راه درست نشان دادن سر می برند نه با دشنه و شمشیر با اتهام اختلاس تزویر یا بهتان وابستگی ترور شخصیتی  .

زمینه بروز و رویش هر استعدادی از بین رفته است .

این دست پخت مدیران دست دوم و دست چندم کشور است نه دست پخت رهبری کشور.

این هدیه مدیران چهل ساله انقلاب هستند که فقط مرگ ان ها از سمت هایشان جدا می کند؟

(0) نظر

راهبرد نجات اقتصاد ایران ( 263 ) اتوبوس اقتصاد ایران همانند اتوبوس دانشگاه آزاد می ماند؟

سه شنبه یازدهم 10 1397

در غوغایی سقوط اتوبوس دانشگاه آزاد و کشته شدن بیش از ده نفر بی مسئولیتی مسببین این فاجعه  

را دو چندان کرد.

خود سقوط و کشته شدن عده ای از بهترین دانشجویان و راننده اتوبوس نشان از نقایص بسیار و کوتاهی فاحش دارد .

در واقع سلسله نا مدیریتی بی تدبیری و کوتاهی پشت پرده گسترده تر از لوازم ( اتوبوس فرسوده و جاده ناقص ) بوده است.

فرافکنی مسئولین دانشگاه مربوطه نیز مزید بر علت شده است.

اول راننده را مقصر جلوه داده اند در حالیکه بعدا مشخص شد فداکاری او در تخفیف حادثه نقش داشته حالا باید جنازه آن مرحوم از قبر خارج کنیم و مدل شجاعت و فداکاری بر سینه او بزنیم .

دوم عدم پذیرش کوتاهی و اقرار به تقصیر مسئولین مربوطه نشان از بی راهه رفتن سیستم اداری و مدیریتی کشور است.

در حالیکه در حادثه ای مشابه در دنیا مسئولین اقرار به کوتاهی و شکست می کنند و کناره گیری اینجا با عناد پرخاش مسئولیت ناپذیری گستاخی حماقت و عدم قبول کوچکترین نقص و کوتاهی روبرو هستیم این خود گناهش از خود جرم بیشتر است .

وقتی مدیری این چنین برخورد می کند مفهومش اینست نه شناختی از کار دارد نه شناختی از مسئولیت خودش و نه کار گروهی را می شناسد یک کودک خود خواه است در نقش مردی بزرگ با مسئولیتی بزرگتر ؟

این داستان غم انگیز مدیران کشور است کم و بیش همین داستان در همه جا صدق می کند؟

از معاون اول بگیر تا آخرین مدیر آبدارخانه دولتی همین روحیه حکم فرما است ؟

این ها از خارج و آمریکا نیامده اند اینان پرورش یافته همین محیط  دو رویی و دستمال زنی داخل هستند .

همین روحیه ای که باعث بدبختی ما ایرانیان شده است.

روحیه تزویر و چاپلوسی کارکنان و روحیه پرخاش گری و طلب کاری و ندانم کاری و خود خواهی بیسوادی  بی فکری مسئولین.

یک نماینده مجلس نگاه کنید چه روحیه ای دارد از زمین و زمان طلب کار است تقاضای اطاعت مطلق دارد خود را از آسمان می داند تمام این روحیات شاهنشاهی است روحیه جاهلیت است روحیه آل سعود است .

هزاران کیلومتر این روحیه با اسلام و منطق فاصله دارد متاسفانه ما داریم حکومت جمهوری اسلامی ایران با روحیات جاهلیت اداره می کنیم این دقیقا روحیه دولت مردان ما است؟

حالا این اتوبوس سقوط کرده باید مقصرین مشخص شوند باید روحیه کی بود کی بود من نبودم در اینجا سرکوب شود روحیه مقصر قلمداد کردن کوچکترین و آخرین عضو این ضایعه خاتمه پیدا کند.

 اتخاذ این رویه مسئولین را هوشیار خواهد کرد فقط مزایا و قیافه گرفتن نیست جواب پس دادن هم هست؟

اما اقتصاد ایران هم مانند این اتوبوس باید مسیر سخت و سرازیری و شیب تند تحریم و سقوط اقتصاد را بپیماید با جاده ناهموار و راننده بی تجربه آقای شاه پسند و سرما و کولاک در راه ؟

آیا باید شاهد سقوط و عدم پاسخ گویی دولت و مسئولین روبرو شویم .

اکنون هنگامه خطیر تصمیم گیری و اتخاذ تدابیر سخت و آینده نگری ژرف است با این اتوبوس باین راننده با این مدیر دولت امکان به سلامت رسیدن اتوبوس نیست.

مگر با تجربه جمعی حداقل پنجاه اقتصاد دان و تفکر جمعی و مسئولیت پذیری نا محدود.

با روحیه جمعی و عدم خود خواهی عدم خود برتر بینی دولتی ها امکان سر به سلامت بردن است ولو غیر ؟

اینجا جان هشتاد میلیون ایرانی در این اتوبوس در خطر است حتی توان مسئولیت پذیری دولت روحانی در حد اتوبوس 50 نفره نیست.

با جان هشتاد میلیون نفر چه می کنید شما؟ 

(0) نظر

راهبرد نجات اقتصاد ایران ( 262 ) دولت بی برنامه یا کشور بدون "راهبر" اقتصادی سیاسی؟

دوشنبه دهم 10 1397

دولت غائب بزرگ سیاست گذاری اقتصادی و سیاستی کشور شده است ؟

هیچ خبری از وزیران و دولت روحانی در هنگامه تحریم نیست آقایان سیاست غار نشینی و دوری از رسانه ها پیگیری می کنند؟
من خطاب به دولت می گوییم برنامه شما در برخورد با تحریم ها چیست چرا صنعت کشاورزی تولید مواد غذایی به امان خدا رها شده اند؟
سیاست کشور در برخورد با این وضعیت چیست؟
آقایان دو راه پیش گرفته اند یا می آیند جلو تلویزیون دروغ بلوف داریم همه چیز جای خودش است تحویل مردم می دهند و همه مشکلات تکذیب می کنند ؟
مانند آقای نوبخت بخش فرسوده شهرها را بازسازی می کنیم بجای هر خانه فرسوده چندین آپارتمان نوساز می سازیم و تازه مسکن زیاد هم می آوریم.
در عمل هم یک متر بازسازی نشده ساخته نشده توسط دولت بخش خصوصی کمی کار کرده است
اما دولت بدون راهبرد و عمل مانند ماست بی تحرک بوده است حتی از پیش گرفتن سیاست تشویق هم عاجز است؟
خوب این سیاست رها کردن سخن گو نداشتن کشور را به مشکلات بسیار عدیده دچار خواهد کرد؟
امروز تولید مواد غذایی و ادامه تولید مواد غذایی یکی از اصلی ترین اولویت کشور باید باشد.
اما دولت اصرار بر ارزنی کالا و تولید دارد لذا بر مرغداران و گاو داران  فشار می آورد که محصول خود را ارزان بفروشند؟
ادامه این سیاست باعث دست از کار کشیدن خیل عظیمی از تولیدکنندگان کشاورزی و گوشتی کشور خواهد شد در نتیجه امنیت غذایی کشور که بطور نسبی اکنون وجود دارد به سرعت فقط چند ماه
از بین خواهد رفت در نتیجه کشور با نقصان عظیم مواد پروتئین و گوشتی روبرو  خواهد شد .
اکنون بسیاری از مرغداران و گاو داران دست از کار کشیده اند به علت عدم صرفه اقتصادی؟
اگر تولید محصولات گوشتی و کشاورزی ایران دچار مشکل شود و نقصان جدی پیدا کند تمام ارز فروش حاصل از نفت هم برای واردات آن کافی نخواهد بود.
 نقش دولت اکنون بسیار کم رنگ شده ؟
حتی صحبت بودجه بدهند کار می کنیم بودجه ندهند کاری نمی توانیم بکنیم؟
این تکیه کلام دولت مردان است؟
دولت حتی از اتخاذ سیاست تشویقی عاجز است؟
مفهوم اردک لنگ به اضافه زیاده خواهی و طلب کاری سیاست این دولت شده است؟
در صورت تجدید نظر نکردن در سیاست های تولیدی باید منتظر تحلیل رفتن قوای تولیدی کشور بود 
خسارتی بالاتر از خسارات جنگ تحمیلی ایران و عراق؟
اکنون میلیارد ها هزار دلار سرمایه در کارخانه ها مرغداری ها و گاوداری ها معطل مانده است.
 به قول آقای دکتر فرشاد مومنی اکنون به شهر بی کلانتر رسیده ایم؟

(0) نظر

راهبرد نجات اقتصاد ایران ( 260 ) مرگ "مذاکرات مدارا جویی" برای بیست سال آینده ایران؟

سه شنبه بیست و هفتم 9 1397

با خیانت آمریکا و خروج از برجام روحیه مدار صلح طلبی همکاری در ایران برای بیست سال آینده دفن شد.

مطمئن باشید چند سال دیگر نه ترامپ باقی خواهد بود و نه روحانی هردو در حال پایان دوره خود هستند شاید هم هردو نتوانند دوره خود را به پایان برسانند.

اما مردم ایران یک روحیه سیاسی عجیبی دارند خاطرات سیاسی را برای سالها حفظ می کنند .

درست قول قرار شاه برای سلطنت و نه حکومت خودکامه هیچ گاه توسط انقلابیون 1356 و 1357 قبول نشد چون درست سی سال قبل این قول یک بار داده شد اما عمل نشد.

اصلا روحیه سیاسی مردم ایران به گونه ای است که یک اشتباه یک بازگشت یک تهدید خارجی را بعد از هفتاد سال فراموش نخواهد کرد.

خوب یا بد این روحیه سیاسی باعث جبهه گیری آینده ایران خواهد شد؟

از لحاظ تاریخی هم در مردم ایران این روحیه قابل بررسی است نهضت کاوه آهنگر و نهضت سربداران از همین قیاس است.

آنان در لحظه قیام هیچ نداشتند اما به مرور به همه چیز دست یافتند از جمله حکومت.

شخص ترامپ با این خیانت مرتکب گناهی عظیم شد نه فقط برای ایران بلکه برای تمام جهان مرتکب خیانت شد.

خاورمیانه اولین میوه تلخ این خیانت را بر خواهد چید ؟

اولین میوه آن از بین رفتن روحیه تعامل خواهد بود و قربانی اول آن همان طرف آمریکا است ؟

بازی بزرگ خاورمیانه آمریکایی زاییده افکار رایس و بوش پسر بود که مرده به دنیا آمد.

بازی بزرگ در عراق و افغانستان و لبنان شکست خورد اینک بعد 15 سال در ایران شکست خورد؟

آن هم با دست خود آمریکا در واقع ترامپ گنجایش پذیرش آن شکست را نداشت و می خواست آن را به پیروزی تبدیل کند اما هم روحیه مدارا مذاکره و صلح طلبی ایرانیان ( که از صندوق رای بیرون آمد) را از بین برد.

هم یک چهره کریه  از همکاری و صلح دروغین آمریکایی به نمایش گذاشت.

باید پنجاه سال آینده آمریکا میوه تلخ این حرکت را مزه مزه کند.

مطمئنا رئیس جمهور آینده ایران یک اصول گرا نباشد یک ضد آمریکایی سخت خواهد بود.

بچه های مدرسه ای اکنون با کینه آمریکا بزرگ خواهند شد مشکلات اقتصادی ایران اولین آثار خود را بر بچه ها خواهد گذاشت؟

این برای عربستان آمریکا و کشورهای هم پیمان آمریکا خبر بدی است.

صد در صد آمریکایی چند سال دیگر ضعیف تر از امروز خواهد بود در آن شکی نیست.

اما ایران اگر بر مشکلات خود غلبه کند بخصوص مشکلات اقتصادی اولین غول خاورمیانه خواهد بود.

در این گزاره شکی نیست.

این به معنای عربستان فلج امارات بر صندلی چرخدار نشسته خواهد بود.

این میوه تلخ خیانت بدون برو برگرد یقه آمریکا و هم پیمان های او را خواهد گرفت.

شکی نیست نسل سرتاسر فاسد عربها در آینده نزدیک حرفی برای گفتن نخواهند داشت.

کاباره های امارات  و عربها چیزی از نسل جوان آن ها را شکفته نخواهد کرد همچنان با 29 ساله های با هزار بیماری از جمله چاقی و قند بالا و عدم تحرک روبرو خواهند بود.

تمام ارتش آمریکا هم نمی تواند آن ها را از مشکلات جدا کند؟

آمریکا امروز یک ورشکسته اقتصادی است که با حضور ترامپ به یک ورشکسته سیاسی و اخلاقی هم تبدیل خواهد شد.

اکنون دارد بعلت هیکل بزرگ خود با چاقو کشی و ترساندن دیگران با اخاذی گذران امور می کند.

اما بزودی این داستان هم تمام خواهد شد.

پس ایران می ماند و خلیج فارس بدون رقیب بدون صلح نامه بدون آئین همکاری بدون تعهدات بین المللی .

باید جامعه بین المللی بداند این یادداشت تهدید نیست یک تحلیل است.

امروز شما فرزند کوچک خود را می توانید به قواعد و آداب زندگی مقید کنید به شرط آنکه با منطق خود نیز به آن عمل کنید.

اما اگر قواعد فقط برای کوچکتر ها باشد آن ها هم روزی بزرگ خواهند شد؟

(0) نظر

راهبرد نجات اقتصاد ایران ( 259 ) همکاری جناحین سیاسی "ماموریت" برای تخریب کشور؟

دوشنبه بیست و ششم 9 1397

دو جناح اصلی سیاسی کشور و همین طور جناحهای حاشیه قدرت در یک همکاری تمام با قدرت باور نکردنی مشغول تخریب کشور هستند؟

شکست سیاسی اقتصادی دولت روحانی طمع جناحهای سیاسی را برای بدست آوردن حکومت بر انگیخته است لذا حاضرند به هر قیمتی شده پیروز انتخابات آتی شوند.

همه چشم بسته دارند به سمت مطلوب خود حرکت می کنند غافل از اینکه این مطلوب صلاح کشور نیست؟

در حالیکه که کشور در منجلاب گرانی توقف گردش مالی در صنعت کشاورزی و اقتصاد گرفتار شده و ندانم کاری و حماقت قلت دانش و خود خواهی بخشی دیدن مسئولان باعث دامن زدن به این مشکلات شده است.

در حالت حمله اقتصادی دشمن و تحریم اقتصادی و "بازی دیپلماتیک" اروپا و آسیا با ایران تمام رسانه های گروهی ( روزنامه و نشریات جناحی ) مشغول خرده گرفتن و دمیدن در شیپور توطئه و نقاط ضعف کشور هستند که از دید خودشان برای تخریب دولت و جناح مقابل لازم است اما این لازم زهر برای کل حاکمیت کشور است.

"مقتول" این دید "منافع ملی" است

طرح جلوگیری از خدمت بازنشستگان کشور طرح سرزنش "برجام" طرح تصویب لوایح غیر قابل اجراء

در هنگامه تحریم یک جانبه دشمن از این قبیل حرکات هستند.

پایین آوردن خود خواهانه ارز به شکل احمقانه بدون دیدن آثار این حرکت در سایر بخشهای اقتصادی  

نوعی خود خواهی و حماقت "کوتوله" های مسئول است

عدم توجه به معیشت مردم و ممنوعیت ورود کالا و ثبت سفارش نیز یکی دیگر از این حرکات هستند.

آتش و طمع بدست آوردن مجدد حکومت آنقدر قوی بود تا یک ورشکسته سیاسی اقتصادی اخلاقی مانند احمدی نژاد را وا داشته تا یارانه 900 هزار تومانی را مطرح کند.

تمام این حرکات در مجموع راه تخریب کشور را پیگیری می کنند.

بی خود نیست که جو عمومی روانی مردم حاکی از نفرت و روی گردانی از دو جناح است.

بیخود نیست حضرت آیت الله سیستانی نخست وزیری عراق منوط به عدم سابقه کرد؟

در واقع در ایران هم باید این روش پی گرفت و هر دو جناح از داشتن کاندید رئیس جمهوری محروم کرد.

این نسخه نجات کشور از تخریب است جوان گرایی با منع دو جناح شاید هموار شود. 

(0) نظر
X